Verbouwen

Wanneer u overweegt om een verbouwing te laten doen aan uw woning, neem dan contact op met Aannemersbedrijf Ballemans. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken. In dit gesprek zullen wij actief met u meedenken over de mogelijkheden en kansen die er liggen. Vervolgens zullen wij een volledig vrijblijvende offerte opstellen. Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij met u een tijdsplanning afspreken wanneer wij het werk komen uitvoeren.

De juiste mensen op de juiste plek

Wanneer wij aan het werk gaan bij u, dan zorgen wij voor een totaal pakket. Hierbij zullen wij zelf een aantal zaken uitvoeren, zoals het sloop-, timmer- en metselwerk. Een ander deel van de werkzaamheden besteden wij uit aan echte specialisten. Wij zijn hier verantwoordelijk voor en u heeft slechts één persoon als aanspreekpunt. U hoeft dus niet zelf overal achter aan, u hebt contact met Aannemersbedrijf Ballemans en wij verzorgen de rest. Mocht u tijdens de werkzaamheden nog op of aanmerkingen hebben, dan kan u altijd contact opnemen met uw contactpersoon. Hij of zij zal ook regelmatig op de werkvloer te vinden zijn om goed oog te houden op de werkzaamheden die gaande zijn. Wij vinden dat afspraak afspraak is, en zullen dan ook alles op alles zetten om onze afspraken met u na te komen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Omdat wij een familiebedrijf zijn, dat al 90 jaar actief is in de bouwwereld, zijn wij ook meer bezig met duurzaam ondernemen dan bepaalde andere bedrijven. Wij hebben altijd een oog naar de toekomst gericht. Momenteel staat de derde generatie aan het roer, maar hopelijk neemt over niet al te lange tijd de vierde generatie alweer het wiel over. Om die reden werken wij uitsluitend met duurzame materialen en leveren wij graag duurzame producten af. U zal merken dat Ballemans staat voor kwaliteit, en dat voor een eerlijke prijs!