Dakkapellen

Een dakkapel brengt veel voor uw woning, naast dat u meer ruimte en licht creëert op uw bovenverdieping, zorgt een goede dakkapel ook meestal voor een waardevermeerdering van uw woning. Een dakkapel kan dus echt een aanwinst zijn voor uw woning en een goede investering. Afhankelijk van de grootte van de dakkapel kan het zijn dat u een vergunning van de gemeente nodig hebt om uw dakkapel te laten plaatsen. Om hier meer informatie over te krijgen zal u even contact op moeten nemen met de gemeente.

Werkwijze van Aannemersbedrijf Ballemans B.V.

Wanneer u een dakkapel of meerdere dakkapellen op uw woning wilt laten plaatsen, of wilt laten aanpassen, neem dan contact op met Bouwbedrijf Ballemans. Wij komen graag naar u toe om uw wensen te bespreken. Ook zullen wij in dit gesprek actief met u meedenken, zodat u een helder beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen waarin wij precies specificeren wat de kosten voor uw verbouwing zullen zijn. Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij met u een tijdsschema bespreken waarin wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.

Over Bouwbedrijf Ballemans

Aannemersbedrijf Ballemans BV is een echt familiebedrijf. Over 90 jaar en 3 generaties zijn wij al actief in de bouw in Tilburg, Breda en omstreken. Wanneer u ons in de arm neemt, dan krijgt u een zeer ervaren aannemersbedrijf die weet hoe het werkt in deze wereld. Als familiebedrijf zijn wij ook gericht op de toekomst, zo werken wij waar het kan met duurzame materialen en technieken. Daar komt bij dat wij beschikken over een uitgebreide groep ervaren werknemers, die een hoop werk zo kunnen oppakken. Waar nodig beschikken wij ook nog eens over een netwerk van ervaren externe specialisten die wij inzetten op hun vakgebied. U merkt hier alleen van dat de werkzaamheden van Ballemans tot in de puntjes verzorgd zijn, want u heeft maar één contactpersoon die alles voor u organiseert.

Dus of u nu advies wilt over een dakkapel reparatie of een nieuwe dakkapel wilt laten plaatsen, u bent bij Aannemersbedrijf Ballemans aan het juiste adres.