Renovatie

Renovatie is een breed begrip, het doel van een renovatie is over het algemeen een ‘verouderde’ woning naar de huidige tijd te brengen. Dit houdt in de praktijk meestal in: isolatie van de woning, een nieuwe badkamer en/of een nieuwe keuken. Om een goede renovatie uit te laten voeren heeft u meestal verschillende partijen nodig. Voor het plaatsen van een nieuwe badkamer heeft u bijvoorbeeld een tegelzetter nodig, een loodgieter, een elektricien, waarschijnlijk ook nog een metselaar en natuurlijk slopers om de oude badkamer eruit te halen. Dit zijn een hoop partijen die u zal moeten aansturen. Daar komt bij dat de meeste werkzaamheden in een specifieke volgorde uitgevoerd moeten worden, eerst de metselaar dan de tegelzetter etc.

Om deze reden kan het ook verstandig zijn om een aannemer in de arm te nemen die al veel renovaties gerealiseerd heeft. Iemand die weet hoe het in zijn werk gaat, die beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vakmensen en die uw project tot een goed einde kan brengen zonder dat u daar zelf uren mee bezig moet zijn.

Over Aannemersbedrijf Ballemans B.V.

Aannemersbedrijf Ballemans B.V. is een echt familiebedrijf dat al ruim 90 jaar actief is in de bouwbranche. Wij beschikken over een aantal ervaren medewerkers die veel van het algemene renovatiewerk zo op kunnen pakken. Daarnaast beschikken wij over een ruim netwerk van zeer ervaren specialisten die wij inzetten wanneer een project daarom vraagt. Zo garanderen wij vakwerk, en ontzorgen wij onze klanten. Wanneer u Bouwbedrijf Ballemans in de arm neemt dan zal u maar één contactpersoon hebben als aanspreekpunt die al uw zaken voor u regelt.

Een familiebedrijf met oog op de toekomst

De derde generatie staat ondertussen aan het roer bij Aannemersbedrijf Ballemans. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het bedrijf ook blijft draaien voor de vierde en vijfde generatie. Om die reden werken wij zo veel mogelijk met duurzame materialen en technieken. Onze filosofie is dat wij liever een klant een keer per generatie helpen, dan iemand jaarlijks te moeten terug zien omdat ons werk niet van de hoogste kwaliteit is.