Timmerwerken

Een belangrijk onderdeel van alle bouwwerkzaamheden is timmerwerk. Goed timmerwerk is meer dan een spijker in twee stukken hout slaan, er komt veel meer bij kijken. Het is dan ook verstandig om voor timmerwerk een ervaren timmerman in te schakelen. Niet in de minste plaats, omdat een ervaren timmerman met minder materiaal uw project sneller weet af te ronden. Daar komt bij dat het werk van een ervaren timmerman over het algemeen van betere kwaliteit zal zijn. Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom u een ervaren timmerman zou willen inzetten voor uw timmerwerk.

Aannemersbedrijf Ballemans B.V.

Over de afgelopen 90 jaar is familiebedrijf Ballemans BV uitgegroeid tot een echte naam in de aannemerswereld in de regio Breda/Tilburg en omgeving. Ondertussen leidt de derde generatie het bedrijf en stomen wij de vierde generatie al weer klaar om te zijner tijd de teugels over te nemen. Omdat wij altijd een oog op de toekomst gericht houden, werken wij ook waar het kan met duurzame materialen en technieken om op die manier er voor te zorgen dat de toekomst ook voor onze kinderen behouden blijft.

Werkwijze

Wanneer u een idee heeft dat u graag zou willen uitwerken, neem dan contact op met Aannemersbedrijf Ballemans. Wij komen graag naar u toe om gezamenlijk met u uw idee te bespreken. In dit gesprek zullen wij actief met u meedenken en zullen we een werkbaar idee ontwikkelen uit uw idee. Vervolgens zullen wij aan de hand van dit volledig vrijblijvende gesprek een offerte opstellen, waarin we zullen uitwerken wat de kosten zouden zijn om uw idee te realiseren. Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij met u een tijdsplanning afspreken. Ons bedrijf zal dan al het werk binnen deze tijdsplanning afronden. Wij voeren zelf al ons timmerwerk uit, omdat wij over een aantal echte vakmensen beschikken die over de nodige kwaliteiten om uw project tot onze standaarden af te ronden.