Diensten

Het verbouwen van uw woning of pand is een groot project, om die reden is het dan ook een goed idee om een ervaren professional in de arm te nemen om uw aanbouw of verbouwing te realiseren. Er komen een aantal zaken kijken bij een aanbouw waar de meeste mensen geen idee van hebben. Zo is het natuurlijk belangrijk dat niet alleen de muren en het dak goed zijn. Maar er moet ook geen goede fundering liggen. Daar komen dan nog eens zaken als elektra en loodgieterswerk bij. Om al dit werk in goede banen te leiden is het daarom ook verstandig om een ervaren aannemer in dienst te nemen die dit gehele proces van A tot Z kan begeleiden.

Over Aannemersbedrijf Ballemans B.V.

Bouwbedrijf Ballemans is een echt familie bedrijf, met al ruim 90 jaar ervaring in de bouw. Zoals de meeste familiebedrijven hebben wij echt oog voor de toekomst. Om deze reden werken wij waar het kan met duurzame materialen en technieken. Het is dus verstandig om ons in te zetten voor uw aanbouw, u krijgt dan één contactpersoon die uw hele aanbouw in goede banen zal leiden. Bouwbedrijf Ballemans zal een aantal zaken door de eigen mensen laten uitvoeren en andere zaken waar specialistische kennis voor nodig is uitbesteden naar betrouwbare vakmensen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit en dat voor een eerlijke en scherpe prijs, zonder dat u zelf veel tijd kwijt bent aan alle partijen te zoeken en aan te sturen.

Werkwijze

Wanneer u het plan heeft om een aanbouw te realiseren, neem dan contact op met Aannemersbedrijf Ballemans. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen en ideeën te bespreken. In dit gesprek zullen wij actief met u meedenken en proberen om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Dit beeld zullen wij uitwerken in een (volledig vrijblijvende) offerte. Wanneer u onze offerte accepteert zal ons bedrijf met u een tijdsplanning maken waarin wij de werkzaamheden uit gaan voeren.

Aannemer Oosterhout
Aannemer Tilburg
Bouwbedrijf Breda
Bouwbedrijf Oosterhout
Bouwbedrijf Tilburg