Bouwbedrijf Oosterhout

Aannemingsbedrijf Ballemans BV is hét bouwbedrijf voor Oosterhout en omgeving. Voor een middelgroot bouwbedrijf in de regio Oosterhout die een verbouwing, renovatie en onderhoudsklus voor u kan realiseren hoeft u niet verder te zoeken. Ons bouwbedrijf in de regio Oosterhout, een familiebedrijf dat reeds negentig jaar geleden werd opgericht, heeft al tientallen jaren ervaring met een grote diversiteit aan bouwklussen en heeft in al die tijd een zeer goede naam opgebouwd.

Communicatie met u staat bij ons hoog in het vaandel. Bij elke bouwklus die wij aannemen werken we met één vast aanspreekpunt, waarmee u alles op ieder moment kan bespreken. Uw wensen staan centraal bij elke bouwklus van bouwbedrijf Ballemans BV voor de regio Oosterhout, dus wij zetten altijd alles op alles om uw wensen te realiseren. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Wij gaan niet weg voordat een klus naar behoren is afgerond!

Wij zijn van de grondige aanpak

Aannemer Ballemans is van de grondige aanpak. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Daarom brengen wij altijd de werkzaamheden zo grondig mogelijk vooraf in kaart en zullen dit met u bespreken. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en kan de opdracht van uw bouwbedrijf in de regio Oosterhout binnen korte tijd uitgevoerd worden.

De werkzaamheden van dit bouwbedrijf voor de regio Oosterhout bestaan voor een groot deel uit onderhoud en renovatie, maar ook nieuwbouw is bij ons in goede handen. Wij zijn uw bouwbedrijf in Oosterhout voor zaken als het vernieuwen van een badkamer of een keuken, het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw- of uitbouw, tot het uitvoeren van stucwerk of sloopwerkzaamheden. Ons bedrijf maakt gebruik van duurzame bouwmaterialen.

Bouwbedrijf Oosterhout: Mix van eigen personeel en onderaannemers

Alle sloop-, timmer- en metselwerken nemen wij voor onze rekening. De zaken die wij niet zelf kunnen verrichten worden uitbesteed aan een ploeg van betrouwbare en vakbekwame onderaannemers. Ook kleinere klussen nemen wij u graag uit handen; het bijplaatsen van een slot in de achterdeur, een lekkage verhelpen of het ophangen van een kapstok; niets is ons te gek. We doen het graag, snel en goed.

Wat is ons werkgebied? Bouwbedrijf Ballemans BV is voornamelijk actief in de regio tussen Breda, Oosterhout, Gilze en Tilburg. Maar ook voor klussen buiten deze regio mag u ons bellen. Wij zijn een aannemingsbedrijf waarop u kunt bouwen!

Kijk gerust eens rond op deze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij danken u voor uw bezoek en hopen in de toekomst iets voor u te kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Oosterhout Bouwbedrijf Oosterhout Bouwbedrijf Oosterhout
Aannemer Oosterhout Aannemer Tilburg Bouwbedrijf Breda Bouwbedrijf Oosterhout Bouwbedrijf Tilburg